Medlemsinformation november 2023

Bästa ÖTF-medlemmar,
Städdagen i september var lyckad och uppslutningen var god. Hamnen och fotbollsplanen städades, man räknade ut materialåtgång till den nya Hellers brygga som ska invigas i sommar samt förberedde midsommarstången inför 2024.

Som vi informerade om på städdagen har OVI (Oskarskanalens Vänners Intresseförening) höjt medlemsavgiften med 50 kr/år. Beslut om höjning togs på OVIs årsmöte i april. Medlemsavgiften till OVI betalas alltid i december. Eftersom Vi ÖTF-medlemmar betalar medlemsavgiften till OVI inkluderat i årsavgiften till ÖTF i januari kommer varje medlem att debiteras 100 kr extra vid nästa betalning av årsavgiften, alltså 50 kr/år -23 och -24. 

I oktober skedde ett inbrottsförsök på Jessens Backe som fångades av övervakningskameror. Ett inbrott har skett på Överbyvägen genom att bryta upp ett fönster.Under vinterhalvåret vore det toppen om vi kan ha en grannsamverkan för att få våra fastigheter att se beboeliga ut. Enkla knep som att dra in sopkärl som står kvar vid vägen efter tömning eller att åka in med bilen och vända på någons infart.

Hamnkapten Kåre uppmanar de båtägare som har sina båtar kvar i vattnet att omgående ta upp dessa och lyfta upp bommarna innan det blir is i hamnen. Vid eventuella frågor finns telefonnummer nedan.

Julafton:Under pandemin föddes en väldigt trevlig tradition, att träffas i hamnen på julafton och önska varandra God Jul. Detta ska vi självklart göra i år också! Ta med glögg-termos, pepparkakor, bubbel eller kaffe och lussebullar (eller allt) Vi träffas vid 13-tiden.

Nyårsafton:Anordnas en tipspromenad för hela familjen som avslutas i hamnen. Ta med kaffe, korv att grilla, bubbel eller glögg. Mer info kommer i ett separat mejl i december. 

Glöm inte att gå med i Facebookgruppen Boende i ÖTF (det är inte föreningens officiella kommunikationskanal, men utan sköts av just boende i ÖTF)!

 
Om Du har några frågor eller vill komma i kontakt med oss i styrelsen finns vi på mejl: ordforande.otf@gmail.com

Åsa: 0761-867240

Kåre 070-8414052 (Gällande hamnen)


Ha en fortsatt härlig vinter!

2023-11-21 19:19