Medlemsinformation november 2020

Nu är det riktigt grått och mörkt och visst vore det skönt med lite snö nu inför julen. Ett minne från i fjol den här tiden dök upp på min Facebook och då var det riktigt vintrigt på landet. Lagom är bäst men visst vore det trevligt med en vit jul.

Som ni alla sett har vi nu skickat ut en förfrågan vad avser byggnader eller installationer som står på ÖTF mark eller inom 4,5 meter från tomtgräns mot ÖTF mark. Vi har fått ett flertal svar redan och under våren 2021 skall vi börja distribuera nya avtal till er som svarat. Men vi vet att det finns många fler så hör av er så skriver vi nya avtal rörande er fastighet också. 

Informerade er tidigare om medlemsinitiativet att bygga nya postlådehållare till våra vägar. Vi har nu samverkat med Hummelmora vägförening och enats om ett gemensamt projekt att tillverka nya postlådehållare/anslagstavlor och köpa in nya brevlådor till alla som vill ha en sådan. Vill man behålla sin gamla brevlåda av något skäl kommer detta att vara möjligt. Vi har konstaterat att det redan är tillverkat en snygg lösning på Jessens Backe så det här berör alltså Pelles Backe, Hummelmoravägen och Överbyvägen. Det kommer inte kosta er några pengar men däremot behöver vi samlas till våren och lägga ner en del arbete. Vi har en projektledare som bistår med ritningar och råd men jobbet måste vi alla bidra med. Nu är det vinteruppehåll men vi återkommer till våren med mer information så att projektet blir klart i god tid före sommaren 2021.

Med detta sagt så kommer nu medlemsinformationen att gå i ide under december-januari och vi återkommer i februari 2021 med ett nytt medlemsbrev. Titta gärna in här på webben emellanåt, då vi lägger upp information om det dyker upp något. 

Från hela styrelsen till er alla så tillönskar vi en trevlig jul- och nyårshelg. Var rädda om er och era anhöriga.

2020-12-02 09:11