Medlemsinformation maj 2022

Medlemsinformation maj 2022

Tack alla som gav oss en rivstart på 2022 med er närvaro på städdagen och efterföljande årsmöte. 45 fastigheter var registrerade på röstlängden till årsmötet men vissa fastigheter hade flera deltagare på städdagen. Det faktum att vi spräckte budgeten för inköp av korv och dricka är ett bevis till på att det troligen var rekorddeltagande i år. Vi fick mycket gjort och inte minst en trevlig samvaro.

Nya stadgar och nya båtbestämmelser röstades igenom vid årsmötet och dessa kommer att uppdateras på hemsidan. Nya båtbestämmelser kommer också att anslås på anslagstavlan i hamnen. Vad som i övrigt bestämdes på årsmötet kommer att läggas ut på hemsidan att ta del av då protokollet är klart.

Styrelsen genomförde efter årsmötet den 28 maj ett konstituerande möte och den nya styrelsen det kommande året ser nu ut som följer.

 

Ordförande; Mats Danielsson
Vice ordförande; Klas Tocklin
Sekreterare; Helena Wennergren
Kassör; Helena Ekström
Hamnkapten; Kåre Eriksson
Ledamot, miljöansvarig; Anna Persson
Ledamot; Pierre Gidlöf
Suppleant; Christer Stafferöd

Övriga befattningar som revisorer, miljövårdare, hamnkommitté och valberedning kommer uppdateras på hemsidan.

Båtplatserna för 2022 är fördelade och kommer också att anslås i hamnen. Är det någon som känner sig osäker på vad som fastställts kan man kontakta vår hamnkaptenen så reder han ut allt.

Midsommarfirandet står för dörren. Tyvärr var det bara tre personer som räckte upp handen att vara behjälpliga med förberedelser och genomförande. Vi behöver några frivilliga till som kan vara med dagen innan och klä midsommarstången med löv tillsammans med mig och Helena W. På midsommarafton behövs en ansvarig för fiskdammen för de minsta (tills kön är slut), två ansvariga för pilkastningen (till femkampen börjar) och en ansvarig för musik och ledning av dansen. Jag och Kåre kommer att hålla i femkampen och lite annat runt omkring.

Vi kommer också att dra igång en rivning och renovering av Hellers brygga som nu ÖTF övertagit. Tanken är att det skall bli en plats för alla medlemmar att njuta av solnedgången på, som är grandios därifrån, kanske med ett glas bubbel. Du som vill vara behjälplig med detta under sommaren skall anmäla dig till oss omgående så drar vi igång planeringen.

Vi har också planerat att genomföra en sommarfest i form av knytis med guldkant i hamnområdet lördagen den 30 juli, mer information om detta kommer senare.

Hjärtstartaren är på plats i boden i hamnen, den är plomberad så om ni nyttjar den måste ni meddela oss så den kan återställas för nästa nyttjare.

Avslutningsvis till det tråkiga, det saknas fortfarande inbetalningar för avgifterna för 2022. Vi ber er snarast betala in dessa, den 7 juni drar vi ett streck och lägger på en administrativ avgift på 60:- på avgiften. Vi hoppas vi kan avsluta detta nu då det tar onödig tid i anspråk.

Påminner om att ni bör titta in här på hemsidan ibland där vi fortlöpande informerar om särskilda händelser. 

Mvh

För styrelsen ÖTF
Mats Forsberg Danielsson

2022-06-02 08:21