Medlemsinformation mars 2023

Bäste medlem,

Styrelsen har nu genomfört ett uppstartsmöte efter några månaders vinterdvala och planeringen av det kommande året har startat. Vi konstaterar att det varit en lugn vinter vad gäller inbrott och skadegörelse, vi har inte fått någon information att något hänt.

Båtplatser

Vädret till trots är det trots allt dags att börja förbereda sig för ytterligare en båtsommar.

Till er som vill hyra ut, vill hyra, vill hyra ytterligare eller vill ”köpa” en båtplats vill vi nu be er att snarast, dock senast den 21 april maila önskemål till vår hamnkapten Kåre, pk41@hotmail.com. Planen är att vi sedan, efter avstämning med kassören vad avser erlagda avgifter, skall presentera ”båtplatser 2023” senast den 30 april. Vi vill också informera om att det finns lediga båtplatser att ”köpa” i hamnen för tillfället.

Årsavgift

Debiteringslängden är utsänd den 23 februari med ett sista betaldatum per den 31 mars. Påminner er alla att betala i tid så att vi kan avsluta den delen så fort som möjligt och lägga till handlingarna.

Valberedning - ny styrelse

Valberedningen har börjat arbeta med att finna nya styrelsemedlemmar. Det är så olyckligt att vi nu har skjutit utmaningen framför oss med ett års förlängningar så det kommer att krävas i princip en helt ny styrelse. Vi har under det gångna året inte haft kompetensen att sköta bokföringen fullt ut, vi har fått hjälp av tidigare kassören men till kommande år har vi nu budgeterat en avsevärd summa för att lösa detta. Om vi inte kan hitta någon som vill ta på sig detta kommer det troligen bli aktuellt med en avgiftshöjning kommande år. Vill du vara med och driva föreningen framåt, som är både roligt och spännande, maila omgående till Hanna,  dbergarna@gmail.com.

OVI årsmöte 22 april 

Vi kan också informera om att OVI (Oscarskanalens Vänners Intresseförening) genomför sitt årsmöte lördagen den 22 april kl 1100 i ”Barren”, Fjällsvik (Patronvägen). Vår förening representeras av Kåre Eriksson men alla är givetvis välkomna. Se kallelse här (PDF).

ÖTF årsmöte och vårens städdag

Tiden för årets städdag och årsmöte 2023 är utsatt till lördagen den 20 maj (Kristi Himmelsfärdshelgen). Kallelse och information kommer att skickas ut minst 14 dagar före årsmötet.

Påminner om att ni bör titta in här på hemsidan ibland där vi fortlöpande informerar om särskilda händelser.

 

Mvh

För styrelsen ÖTF

Mats Danielsson

2023-04-02 08:39