Medlemsinformation mars 2021

Nu kommer vårkänslorna på allvar, solen skiner och fåglarna börjar sjunga igen. Men nu kommer det klassiska aprilvädret strax så det är väl bra att vara beredd på något bakslag.

Bäste medlem,

Nu kommer vårkänslorna på allvar, solen skiner och fåglarna börjar sjunga igen. Men nu kommer det klassiska aprilvädret strax så det är väl bra att vara beredd på något bakslag.

Ni som besöker vår hemsida för uppdateringar har säker noterat att vi nu i närtid haft ett femte inbrott, nu på Åsens Backe. Vi försöker att lägg ut alla nyheter, bra eller dåliga, på hemsidan. Kan var värt att titta in på den ibland och se vad som händer. Kan exempelvis vara bra att besöka sin stuga om det varit inbrott i närområdet. Ta gärna en promenad i området och håll ögonen öppna, nyttja den gula slingan så passerar ni många fastigheter och hör av er till oss så om ni upptäcker något så lägger vi ut information på hemsidan.

Fördelningen av båtplatserna 2021 är snart klart och kommer att sändas ut till berörda och även anslås i hamnen. Påminner också om att aviseringen för medlemsavgifter 2021 är utskickad och att vi uppskattar om ni som missat detta betalar så fort som möjligt.

Ni har fått ytterligare ett utskick från valberedningen, vi hoppas det finns någon som är villig att ställa upp som kassör eller som styrelsemedlem. Sluta ”tyck” och kom med oss och ”gör saker” i stället.

Vi kommer i april att påbörja renovering av trappan till dykbryggan och plattformarna i respektive ände på boulebanan. Vi kommer även att åtgärda och förfina grillplatsen i hamnen. Det kommer att göras en hel del före städdagen som också kommer nyttjas för att färdigställa dessa projekt.

Brevlådeprojektet kommer också att starta i slutet på april på Pelles Backe, mer information till berörda kommer i ett riktat utskick. Sedan fortsätter vi till övriga områden.

Tiden för årets städdag och årsmöte 2021 är utsatt till lördagen den 22 maj (pingsthelgen). Kallelse kommer att skickas minst 14 dagar före årsmötet.

2021-03-31 19:00