Medlemsinfo 10 oktober 2019

Medlemsinfo 10 oktober 2019

Medlemsutskick med info om båtstölder, sista styrelsemötet för året, fiberinfo och tips inför eventuell vinterstängning av stugor.

Käre medlem, nu är hösten här och med den mörkret och tyvärr ser vi då också en ökning av inbrott och stölder. Under natten mot lördagen den 7 oktober stals två båtar från hamnen och slaktades på motorerna på en annan plats. Det är oerhört tråkigt att vi inte får ha våra båtar ifred och vi kommer fundera på vad vi inom ÖTF kan göra för att om möjligt avskräcka dessa individer från att återkomma. Jag tror att ett gott råd är att ta upp båten i samband med vår städdag på hösten när aktiviterna i hamnen avtagit och folk kanske ”bommat igen” sina lantställen. Vi kan också hjälpas åt när vi är på plats att titta till båthamnen, grannarnas hus och vara vaksamma på vilka som rör sig i området. Har ni några idéer på vad vi kan göra i hamnen kan ni med fördel skicka det till ordforande.otf@gmail.com.

Den 21 november har vi det sista styrelsemötet för 2019, om inget oförutsett inträffar. Då kommer vi bland annat att lägga en skuggbudget för 2020 och blicka framåt rent allmänt. Vi kommer budgtera en del pengar till hamnen, badstranden, renovering av badbryggor och arbetet med att fortsätta röja upp i skogen på ÖTFs mark efter stormen. I övrigt är det löpande utgifter för underhåll som ligger på bordet. Som förespråkare av mångfald istället för enfald så välkomnar vi era ingångsvärden, sänd in förslag på investeringar eller underhållsåtgärder på enklaste sätt till ordforande.otf@gmail.com .

För den som är intresserad av status på fiber så finns här en sammanfattning av läget.

Slutligen en liten minneslista när ni stänger landstället för hösten, kanske att slå in öppna dörrar för många av er men håll tillgodo, kanske några goda tips kan återfinnas. 

Mvh

För styrelsen ÖTF

Mats Danielsson

2019-10-16 18:33