Medlemsinformation april 2023

Bäste medlem

 

Aprilvädret har visat sig vara precis det som man säger att det är, ostadigt. Från 20 grader varmt shortsväder till 0 gradigt på hundpromenaden på morgonen i snöblandat regn. Men nu skall det väl vända då vi gått in i maj. Första båten är sjösatt och det är väl också ett tecken på att sommaren nu är i antågande.

Båtplatsfördelningen är klar, nu skall vi bara stämma av med kassören vad avser erlagda avgifter, sedan skall ”båtplatser 2023” aviseras senast den 7 maj. Vi vill påminna om att det finns lediga båtplatser att ”köpa” i hamnen för tillfället.

Debiteringslängden är utsänd den 23 februari med ett sista betaldatum per den 31 mars. Vi saknar fortfarande en del betalningar och ber er som missat inbetalningen att göra detta omgående nu så att vi kan lägga det till handlingarna.

Valberedningen har jobbat på och letar nu efter nya styrelsemedlemmar. Jag har själv gjort 4 år i styrelsen och det har varit väldigt trevligt, roligt och vi har haft en väldigt god stämning i styrelsen. Det är inget någon av oss ångrar att vi gav oss in på men nu är det dags att lämna över till några andra. Många har suttit väldigt många år och någon har nya förutsättningar på jobbet som inte medger att man sitter kvar.

Ta chansen nu och anmäl dig. Om man är full styrelse är det absolut inte så betungande med två städdagar, årsmöte och några styrelsemöten. Ta nu chansen att vara med och driva föreningen framåt med nya idéer och initiativ, maila omgående till Hanna, dbergarna@gmail.com.

Tiden för årets städdag och årsmöte 2023 är utsatt till lördagen den 20 maj (Kristi Himmelsfärdshelgen). Kallelse och information kommer att skickas ut minst 14 dagar före årsmötet.

 

Mvh

För styrelsen ÖTF
Mats Danielsson

2023-05-01 15:12