Kallelse till årsmöte 22 maj 2021 kl 11.00

Härmed kallas ni till ÖTF årsmöte, lördagen den 22 maj 2021 kl 11.00.

Vi har vid ett styrelsemöte övervägt att ställa in eller att flytta städdag och årsmöte men beslutat att genomföra årsmötet enligt plan, städdagen ställs in.  I Länsstyrelsens anvisningar kan man läsa att medlemsmöten som årsmöten eller styrelsemöten inte är allmän sammankomst och därför får genomföras utan begränsning av antalet deltagare. Man måste dock kunna hålla fysisk distansering på 1-2 meter mellan deltagarna.

Konsekvens av pandemin

Med tanke på pandemin så har vi bestämt att endast en person per fastighet kan delta i mötet. I övrigt gäller Folkhälsomyndighetens anvisningar - tillhör du riskgruppen och inte är vaccinerad eller om du är sjuk så skall du inte närvara. För årsmötet finns det möjlighet att lämna en fullmakt till någon annan medlem/tomt i föreningen. Enligt Bolagsverkets anvisningar kan nu en styrelse besluta om att frångå stadgarna om det finns behov av det. Det innebär att ÖTF styrelse beslutat att en tomt till årsstämman kan ha tre (3) fullmakter. OBS, fullmakt kan bara lämnas till en medlem i ÖTF och bara tre (3) fullmakter /tomt. 

En ”att göra lista” kommer att mailas ut till samtliga innan städdagen och sedan förväntar vi oss att Ni tar er an något litet arbete och gör det när det passar er. Den lista vi mailar ut kommer sedan att sättas upp i hamnen på anslagstavlan där man kan boka in ett jobb och anteckna när det är genomfört.

Avgiften för att man ej deltar vid någon städdag kommer helt att tas bort under 2021.

Genomförande

Vid grindarna i Flärhamn sker avprickning och registrering av fullmakter för röstlängden, kom i tid då det kan bli kö. Kl 11.00 startar mötet vid grillplatsen, här gäller 2 meters avstånd mellan deltagarna, vi visar respekt för detta och tar eget ansvar.

Dokument

Här finns underlaget till mötet.

Välkomna!

2021-05-06 07:45