Medlemsinformation oktober 2022

Bäste medlem, nu avser styrelsen gå ner i vinterdvala. Det blev ett bra år när pandemin släppte greppet och det har varit relativt lugnt vad avser inbrott och stölder. Vi i styrelsen kommer nu som avslutning på 2022 att arbeta med att sammanställa ekonomin för det gångna året och göra ett bokslut. Vid sista mötet i år kommer en budget och en övergripande plan för 2023 att klubbas.

 

  • Rivning och renovering av Hellers brygga har startat med ett möte på plats den 8 oktober där vi bestämde hur den nya renoverade bryggan skall se ut. Nu skall lite hållfasthetsberäkningar göras och sedan kommer arbetet att starta till våren 2023, mer information om detta kommer.
  • Hjärtstartaren är nu elektrifierad i hamnen så att den har lite värme för batteriet under vintern. OBS, den är nu också larmad i locket. Det innebär att det nu blir en massa extra jobb för oss om det utlöses då vi inte vet om den använts och måste servas eller om det bara är ren nyfikenhet.
  • Godkännanden av byggnationer eller installationer på ÖTF mark är nu klara, alla är godkända, och underskrivna av ÖTF. Ni som vet att ni har ett sådant avtal liggandes hos oss kan skicka ett mail så får ni detta för underskrift och en kopia till er huspärm.

 Med risk för att bli tjatig vill jag återkomma till tipset att nu prata med era grannar och skapa en lista med telefonnummer, grannsamverkan i det enkla är ett bra sätt att upptäcka eventuella inbrott eller misstänkta saker i området. Ni får också väldigt gärna maila oss på ordforande.otf@gmail.com om något inträffar så kommer vi omgående att informera alla genom ett direktutskick till alla medlemmar och lägga upp det på hemsidan.

Med detta så önskar vi er alla en bra vinter och på återhörande, om inte förr så i det första medlemsutskicket i slutet på mars 2023.

Påminner om att ni bör titta in här på hemsidan ibland där vi fortlöpande informerar om särskilda händelser.

 

Mvh

För styrelsen ÖTF

Mats Forsberg Danielsson

2022-10-31 19:52