Välkommen!

Vi är en förening för tomtägare till tomter styckade från fastigheterna 176:1 och 176:6 runt Hummelmoravägen, Vämlingevägen, Solvändan, Nymånevägen, Pelles Backe, Jessens Backe och Åsens Backe på Vindö i Värmdö kommun. Läs mer om föreningen här. Vill du bli medlem kan du ansöka under sidan Medlemskap

Detta händer i ÖTF

 • God fortsättning och gott nytt år!

  God fortsättning och gott nytt år!

  Badplatsen är en träffpunkt även vintertid! På såväl jul- som nyårsafton var det några medlemmar som träffades för glögg, bubbel, varmkorv och lite samvaro med coronasäkra avstånd. 

  Läs mer…
  2021-01-10 09:58
 • Inbrott

  Tyvärr har det varit inbrott i vårt område, på Solvändan. Håll som vanligt ögonen öppna och rör er gärna i området!

  2020-12-20 16:06
 • Medlemsinformation november 2020

  Nu är det riktigt grått och mörkt och visst vore det skönt med lite snö nu inför julen. Ett minne från i fjol den här tiden dök upp på min Facebook och då var det riktigt vintrigt på landet. Lagom är bäst men visst vore det trevligt med en vit jul.

  Läs mer…
  2020-12-02 09:11
 • Inventering avtal

  Bäste medlem! Ibland uppstår av olika skäl behov att anlägga avlopp eller byggnader närmare tomtgränsen än vad som föreskrivs, och ibland även på föreningens mark. Om det inte finns skrivna avtal kring detta kan det bli problem eller missförstånd vid köp och försäljning av fastigheten, något som har hänt i närtid. För att undvika det framöver gör vi nu en inventering av sådana byggnationer som ligger på eller nära ÖTFs mark, med avsikt att få dessa på pränt.

  Läs mer…
  2020-11-16 20:19
 • Medlemsinformation oktober 2020

  Bäste medlem, nu är hösten här och nu är det bråda dagar med att få allt vinterfärdigt på landet. En ny pandemivåg har sköljt in över Stockholm och nu har vi ytterligare en tid av ofrivillig isolering framför oss, att tänka på och visa hänsyn till alla när vi rör oss i området eller är inne och handlar i byn.

  Läs mer…
  2020-11-04 17:20

Fler nyheter