Midsommarfirandet i år inställt samt försvunnen livbåt

Som ni säkert förstår och har misstänkt så är årets midsommarfirande inställt. Och vår livbåt är försvunnen!

Styrelsen genomförde under lördagen ett styrelsemöte och diskuterade midsommarfirandet. Vi lyfte upp fler alternativ och olika nivåer men vi kom till beslutet att ställa in årets firande i ÖTF regi. Vi konstaterar att FHM tydliga riktlinjer om folksamlingar på max 50 personer samt övriga rekommendationer är sådana att det vore fel av oss att arrangera en fest nu.  En smittad person på grund av ett midsommarfirande är en person för mycket. 

Vi har diskuterat att se över möjligheterna att i höst arrangera en kräftskiva eller liknande, huruvida detta är möjligt vid den tiden återstår att se. Vi återkommer när det skulle bli aktuellt. Hör gärna av dig om du har några idéer. 

Vill också passa på att skicka ut en efterlysning: Vår livbåt har försvunnit från badstranden. Den har tidigare hittats sänkt utanför barnbryggan och då försvann också en åra. Nu är dock livbåten försvunnen men den enda åran är kvar. Ni som har båt kanske kan spana runt stränderna om ni ser livbåten. Har man släpat ut den genom Oscarskanalen torde den vara borta. 

2020-06-15 09:01